Starfield dnes dostal update s vylepšenými mapami a 60 fps režimom

Po beta teste je už update pre Starfield dostupný pre všetkých.

pridal saver 15.5.2024 o 19:09 pod hry
Starfield dnes dostal update s vylepšenými mapami a 60 fps režimom

HRY > NOVINKY >

Posledný Starfield update už vyšiel z beta testu a je dostupný pre všetky verzie. Update prináša vylepšenia celkového zážitku pre hráčov hry. Patria pod to podrobné mapy povrchu, nové možnosti hernej obtiažnosti, flexibilnejšie prispôsobenie lodí, nové nastavenia pohľadu pre hráčov Xbox Series X a veľa ďalšieho.

Presnejšie:

Aktualizované mapy povrchu

Mapy povrchu boli vylepšené a nahrádzajú bodky na povrchu značkami terénu. Tieto značky spolu s vizuálnymi bodmi záujmu na mape výrazne zjednodušujú navigáciu a vyhľadávanie miest.

Do veľkých miest boli tiež pridané nové značky, ktoré zobrazujú polohu obchodníkov, a každá z týchto značiek funguje ako orientačný bod na rýchle cestovanie. Hráči sa môžu na tieto miesta okamžite presunúť zo skenera alebo z povrchovej mapy.

Nové herné možnosti

Nová aktualizácia dáva hráčom aj väčšiu slobodu a flexibilitu pri prispôsobovaní herného zážitku. Hráči si teraz môžu upraviť kredity obchodníkov a nosnosť, alebo získať prístup k lodnému nákladu odkiaľkoľvek pomocou inventára. Hráči, ktorí si chcú upraviť obtiažnosť, môžu využiť nové funkcie prežitia v hre, ako je úprava efektov jedla a nástrah prostredia, ako aj nové nastavenia boja, aby boli napríklad vesmírne bitky náročnejšie a prestrelky ľahšie. Nakoniec je tu nová extrémna obtiažnosť, ktorá je ešte ťažšia ako veľmi vysoká.

Vďaka týmto nastaveniam sa hráči môžu zamerať na štýl hrania, ktorý ich baví najviac.

Nové nástroje na prispôsobenie interiérov lodí

V hre Starfield je loď hráčovým domovom. Májová aktualizácia rozširuje možnosti, ktoré sú k dispozícii na prispôsobenie interiéru lode. K dispozícii sú aj nové a úplne prázdne moduly, ktoré si hráči môžu od základu zariadiť a ďalej si prispôsobiť usporiadanie lode pomocou ďalších dostupných dverí.

Nastavenia zobrazenia pre konzolu Xbox Series X

Hráči Xbox Series X si teraz môžu vybrať, či uprednostnia kvalitu grafiky alebo výkon. Pre obe možnosti dôrazne odporúčame displej s variabilnou obnovovacou frekvenciou (VRR) aspoň 120 Hz.

  • Cieľová snímková frekvencia: Hráči si teraz môžu vybrať snímkovú frekvenciu **30, 40, 60 alebo bez obmedzenia** na displejoch s VRR. Hráči bez displeja s VRR aspoň 120 Hz si budú môcť stále vybrať 30 alebo 60. Pri hraní na 60 snímkach a displeji bez VRR môže občas dochádzať k trhaniu obrazovky.
  • Priorita: Hráči si teraz môžu vybrať medzi **grafikou a výkonom** a pokúsiť sa udržať cieľovú snímkovú frekvenciu. Režim výkonu sa odporúča, ak zvolíte cieľový počet aspoň 60 snímok. Priorita grafiky zachová najvyššie rozlíšenie pri zachovaní plných detailov pre špeciálne efekty, osvetlenie a davy ľudí. Priorita výkonu zníži interné rozlíšenie a detaily pre špeciálne efekty, osvetlenie a davy. Oba režimy môžu tiež dynamicky upravovať vnútorné rozlíšenie pre náročnejšie scény alebo udalosti.
  • VSync: Hráči teraz môžu vypnúť alebo zapnúť funkciu VSync. Ak túto funkciu vypnete, snímky hry sa budú oddeľovať od obnovovacej frekvencie monitora, čo môže mať za následok trhanie obrazu. Zapnutie tejto funkcie synchronizuje snímkovú frekvenciu s obnovovacou frekvenciou monitora, aby sa zabránilo trhaniu obrazu, ale zároveň obmedzuje snímkovú frekvenciu.

Reštartovanie vlastností pre novú hru plus

Hry od Bethesda Game Studios si zakladajú na znovuhrateľnosti a v hre Starfield sa vesmír ešte viac rozširuje vďaka novej hre plus. Teraz, keď hráči vstúpia do Unity, budú môcť zmeniť svoj vzhľad a vlastnosti. Hráči tak budú mať možnosť naďalej vizuálne upravovať svoje postavy a experimentovať s rôznymi hernými štýlmi po každom prejdení hry.

Funkčné vylepšenia

Okrem veľkých funkcií prináša májová aktualizácia aj niekoľko funkčných vylepšení, ako napríklad možnosť vypnúť dialógovú kameru, aby si hráči mohli scény prezerať z vlastnej zvolenej perspektívy. Okrem toho sa v ponukách Kontajner a Výmenný obchod objavili nové záložky, ktoré vám uľahčia orientáciu v ponukách počas rýchleho listovania.

Pohľad do budúcnosti

Na obzore sú výrazné funkcie vrátane pozemného vozidla na rýchlejší prieskum planét, oficiálnej podpory modov pre Starfield a obrovského rozšírenia Shattered Space. 





Páči sa mi! (+5)






PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Bethesda / Bethesda Game studios
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 6. september 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Procesor na notebooku - vysoké... (7)
Zdar mám tento procesor na notebooku: intel core i...
|Prevodník av na hdmi (1)
Ahojte, odporučili by ste nejaký prevodník prevodn...
|Predám pc pc ryzen 5 5500, rx ... (4)
Predám PC v nasledujúcej konfigurácii: Procesor: ...
|Rtx 4070 vs rx 7800 xt/ 7900 g... (9)
Zdravím! Nedávno som skladal nový PC, cca 3 týždn...
|Madison vr (1)
Chcel by som opýtať mám nárok na nejakú zľavu na M...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21489)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk