Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom

Dostaneme sa do roku 2009, kedy sa budeme snažiť prežiť v zničenom svete.

pridal saver 5.5.2024 o 10:51 pod hry
Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom

HRY > NOVINKY >

Nacon v novom FAQ na Steame povedal viac k svojej pripravovanej survivalovke Terminator: Survivors. Je to prichádzajúca hra vsunutá do sveta terminátorov, konkrétne v časovej línii, kedy sa Judgment Day stal v roku 2005 a John Connor následne vytvoril odboj.

„Boli sme svedkami úsilia Sarah Connorovej odvrátiť Súdny deň. A zatiaľ čo Súdny deň má v terminátorskom univerze veľký význam, následky a zrod Odporu Johna Connora zostali zväčša nevypovedané. Sarah Connorovej sa podarilo zabrániť udalosti Súdneho dňa v roku 1997, ale to nezastavilo Cyberdyne a zrod Skynetu. Iba odložilo nevyhnutné. V septembri 2005 Skynet dosiahol sebauvedomenie a spustil globálny jadrový útok, ktorého výsledkom bolo vyhladenie miliárd ľudí.

Tí, ktorí boli dostatočne vzdialení od epicentier alebo našli útočisko v protijadrových bunkroch, museli čeliť nástupu novej éry uprostred radiácie a spoločenského kolapsu. Keďže diaľkové komunikačné systémy boli vypnuté, ľudia sa zhromažďovali v malých, často konfliktných komunitách a snažili sa zabezpečiť si potrebné zdroje.

V Terminátor: Survivors hráči prechádzajú prostredím poznačeným rokmi radiácie. Píše sa rok 2009 a rôzne frakcie súperia o nadvládu nad územím a životne dôležitými zdrojmi. Len veľmi málo ľudí si uvedomuje udalosti, ktoré viedli k zhodeniu bômb, a najmä na začiatku hry len málokto vie o existencii Skynetu.

Hráči sa tak nedostanú už do časov aktívneho odboja, ale do časov, kedy ešte Skynet nemal pokročilých terminátorov a jediným modelom bol T-800. Ten bude hráčov prenasledovať počas cele hry.

„Hra sa odohráva v roku 2009, krátko po kataklizmatickom Súdnom dni, v období, keď výrobné možnosti Skynetu ešte nedosiahli svoj vrchol. T-800, infiltračná jednotka, slúži ako pripomienka neúnavného prenasledovania Skynetu naprieč časom. T-800, s ktorou sa hráči stretnú, je jednou z týchto jednotiek, ktorú Skynet vyslal v zúfalých pokusoch prepísať históriu a zabezpečiť si víťazstvo vo vojne budúcnosti.

Po stránke atmosféry bolo naším cieľom zachytiť podstatu prvých dvoch filmov, kde hroziaca hrozba nezastaviteľného stroja vyvolávala pocit strachu a naliehavosti. Vďaka tomu, že osamelý T-800 je neúprosným antagonistom, hráči sa ponoria do atmosféry neustáleho nebezpečenstva a napätia. Podobne ako hlavní hrdinovia vo filmoch, aj hráči zažijú trýznivý pocit, keď ich prenasleduje protivník, ktorý nepozná zľutovanie a s ktorým sa nedá dohodnúť.“

Z iných vecí vieme aj to, že :

  • Hra bude vo fps pohľade
  • Bude mať viac ovládateľných vozidiel
  • Budete mať predpripravenú základňu, ktorú budete rozširovať.
  • Hra bude plne hrateľná singleplayerovo s príbehom, bude mať aj kooperačnú možnosť. V hre nebude PvP
  • Hra bude na Unreal engine 5

Hra je aktuálne naplánovaná na 24. október kedy príde v Early access, predtým budú aj uzavreté playtesty.





Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom  Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom  Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom
Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom  Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom
Páči sa mi! (+7)






Terminator: Survivors bude survivalovka vo svete ovládanom Skynetom
PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Nacon / Nacon Milan
Štýl: Akcia / Survival
Early Access od: 24. októbra 2024

Dátum vydania: 24. október 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21057)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk