American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia

Bolo založené v roku 1818, je sídlom okresu Boone County a štvrtým najväčším mestom v štáte. Columbia je známa svojou živou umeleckou scénou, je rajom kreativity a môže sa pochváliť mnohými galériami, divadlami a hudobnými zariadeniami.

pridal matus_ace 5.5.2024 o 10:03 pod hry
American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia

HRY > NOVINKY >

Vstúpte do mesta Columbia v štáte Missouri, kde sa história spája s prírodnými krásami v očarujúcom spojení. Columbia v štáte Missouri, ktorú miestni obyvatelia s láskou nazývajú "CoMo", je dynamické mesto plné histórie a kultúry. Bolo založené v roku 1818, je sídlom okresu Boone County a štvrtým najväčším mestom v štáte. Columbia je známa svojou živou umeleckou scénou, je rajom kreativity a môže sa pochváliť mnohými galériami, divadlami a hudobnými zariadeniami, ktoré prezentujú miestne talenty a priťahujú návštevníkov zo širokého okolia.

Toto pulzujúce mesto ležiace pozdĺž diaľnice Interstate 70 sa môže pochváliť jedinečnou kombináciou mestského šarmu a prírodných krás. Pri prejazde mestom budete môcť vidieť niektoré z jeho architektonických zázrakov, ako napríklad ikonickú Jesse Hall Auditorium a majestátnu budovu Memorial Student Union spolu s nemocničným centrom Boone Hospital Center, ktoré ponúkajú pohľad na bohaté dedičstvo a akademickú slávu mesta. Uprostred mestského ruchu sa vinie aj malý potok, a to priamo v mieste, kde sa spájajú diaľnice Interstate 70 a US 63.

Pri prechádzaní krajinou Kolumbie sa stretávame s prienikom predmestského pokoja a priemyselnej zručnosti. Vodiči kamiónov sa môžu tešiť na doručovanie do mnohých skladov v tomto meste, vrátane nákupného centra Columbia Mall, staveniska, skladu, distribučného centra benzínovej chémie, továrne na automobilové súčiastky, predajne International Trucks alebo dokonca vlastnej farmy na okraji mesta a ďalších.

To všetko zažijete v prichádzajúcom Missouri DLC pre American Truck Simulator.





American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia  American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia  American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia
American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia  American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia  American Truck Simulator detailne predstavuje mesto Columbia
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20944)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk