Dostane Switch 2 aj Ray Reconstruction a spätnú kompatibilitu?

Postupne sa objavujú ďalšie informácie o Switchi 2.

pridal saver 22.10.2023 o 10:22 pod hry
Dostane Switch 2 aj Ray Reconstruction a spätnú kompatibilitu?

HRY > NOVINKY >

Postupne sa objavujú ďalšie informácie o Switchi 2. Tentoraz nejaký leaker hovorí, že Switch 2 bude podporovať aj najnovšiu Nvidia funkciu a to Ray Reconstruction. K tomu mu povieme len to, že samozrejme bude.

Ray reconstruction podporujú všetky RTX grafiky, a teda ak Switch 2 bude mať Nvidia čip s ray tracingom, tak samozrejme bude podporovať aj rekonštrukciu lúčov. Táto funkcia je určená na zdetailnenie ray tracingu a je viac menej len iným doplnkom k DLSS, takže to nie je problém. Otázne bude, či sa to Switchu oplatí, keďže čip síce bude mať ray tracing, ale pre nižší výkon nebude môcť byť výrazne aplikovaný. Efektívne však bude pre vývojárov DLSS.

Samotný výkon podľa leakov bude zrejme na polovičnom výkone RTX 3050 grafiky, takže nebude to príliš veľa, ale na mobilný výkon to môže stačiť. 

Pre hráčov však bude dôležitá aj spätná kompatibilita. K tomu už niečo povedal aj prezident amerického Nintenda Doug Bowser. Ten síce nemôže komentovať nový Switch, ale:

"Nemôžem komentovať - ​​alebo by som mal povedať, že nebudem komentovať - ​​klebety, ktoré sú tam vonku," povedal Bowser. „Jednu vec, ktorú sme so Switchom urobili, aby sme pomohli s touto komunikáciou a prechodom, je vytvorenie účtu Nintendo. V minulosti malo každé zariadenie, na ktoré sme prešli, úplne nový systém účtov. Vytvorenie účtu Nintendo nám umožní komunikovať s našimi hráčmi, ak a keď vykonáme prechod na novú platformu, aby sme tento proces alebo prechod zjednodušili.

„Naším cieľom je minimalizovať pokles, ktorý zvyčajne vidíte v poslednom roku jedného cyklu a na začiatku druhého. Nemôžem hovoriť o možných funkciách novej platformy, ale účet Nintendo je silným základom pre túto komunikáciu pri prechode.“

Teší ho, že konečne zaviedli jednotné konto,  ktoré bude prechádzať medzi platformami a eventuálne tak aj s digitálnymi hrami zo Switchu 1. Otázne je však, či hry budú potrebovať update, aby išli na novom Switchi, alebo bude priamo zapracovaná spätná kompatibilita.

Switch 2 čakáme budúcu jeseň s tým, že bude mať LCD displej a eventuálne dve verzie, jednu digitálnu, druhú plnú. Ale sú to všetko len informácie z leakov a uvidíme, ako to dopadne nakoniec.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Procesor na notebooku - vysoké... (7)
Zdar mám tento procesor na notebooku: intel core i...
|Prevodník av na hdmi (1)
Ahojte, odporučili by ste nejaký prevodník prevodn...
|Predám pc pc ryzen 5 5500, rx ... (4)
Predám PC v nasledujúcej konfigurácii: Procesor: ...
|Rtx 4070 vs rx 7800 xt/ 7900 g... (9)
Zdravím! Nedávno som skladal nový PC, cca 3 týždn...
|Madison vr (1)
Chcel by som opýtať mám nárok na nejakú zľavu na M...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk